Ολικό λίφτινγκ για την Αργεντινή

Αλλαγές ξανά στο στρατόπεδο της Αργεντινής ενόψει της πιο κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στη Νιγηρία. 

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει αύριο (26/06, 21:00) την Νιγηρία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων του Μουντιάλ. Οι «αλμπισελέστε» χρειάζονται μόνο την νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση και γι αυτόν τον λόγο ο Σαμπαόλι φαίνεται να αλλάζει πάλι την ενδεκάδα αλλά και το σύστημα.

Η ισοπαλία με την Ισλανδία δεν ήταν τίποτα μπροστά στην βαριά ήττα από τους Κροάτες. Η ήττα με 0-3 από την Κροατία έκανε τους Αργεντινούς να «παραμιλάνε». Ο προπονητής της Αργεντινής δέχθηκε ποικίλα μηνύματα από τους πάντες για τον τρόπο που επέλεξε να αγωνιστεί η ομάδα.

Το 3-5-2 δεν άλλαξε την κατάσταση. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα δεν έκαναν διαφορά. Πλέον, ο Σαμπαόλι είναι αναγκασμένος να κατεβάσει την Αργεντινή στον αγωνιστικό χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρχικά θα αλλάξει το σύστημα από 3-5-2 σε 4-4-2 με τον Λιονέλ Μέσι να παίζει μπροστά με τον Ιγκουαΐν να παίρνει θέση βασικού. Αλλαγή θα γίνει και στα γκολπόστ. Ο Καμπαγιέρο θα μείνει στον πάγκο με τον Φράνκο Αρμάνι να παίρνει την θέση του. Ο τερματοφύλακας της Ρίβερ Πλέιτ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την φανέλα της Αργεντινής στο πιο κρίσιμο ματς.

Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ταγλιαφίκο, Ρόχο, Οταμέντι και Μερκάδο. Ο Μασεράνο θα έχει δίπλα του τον Μπανέγα με τον Ντι Μαρία να παίρνει την αριστερή πλευρά και τον Πέρεζ την δεξιά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα