Κίνδυνος αποκλεισμού για Βίντα από το Μουντιάλ!

Ο Κροάτης κινδυνεύει να αποκλειστεί από τα ημιτελικά με την Αγγλία εξαιτίας βίντεο που αναρτήθηκε όπου φωνάζει συνθήματα υπέρ της Ουκρανίας. 

Η Κροατία απέκλεισε τη διοργανώτρια Ρωσία από τα ημιτελικά του Μουντιάλ στη διαδικασία το πέναλτι, ωστόσο ενδέχεται στην αναμέτρηση με την Αγγλία να έχει μία σημαντική απουσία.

Συγκεκριμένα, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Κροατίας, Ντομαγκόι Βίντα, κινδυνεύει με αποκλεισμό από τον ημιτελικό. Ο λόγος είναι ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε στο youtube. Ο Κροάτης αμυντικός φαίνεται στο βίντεο να φωνάζει συνθήματα υπέρ της Ουκρανίας: «Δόξα στην Ουκρανία», σύνθημα δηλαδή που παραπέμπει στον ουκρανικό στρατό και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις κυρίως από τους διοργανωτές Ρώσους.

Αξιοσημείωτο αποτελεί πως στο βίντεο βρίσκεται και ο παλαίμαχος διεθνής και πρώην συμπαίκτης του στην Κροατία, Όγκνιεν Βουκόγεβιτς, ακούγεται να φωνάζει: «Αυτή η νίκη είναι για την Ντιναμό (Κιέβου) και την Ουκρανία».

Λόγω των τεταμένων σχέσεων ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία, ο Βίντα αντιμετωπίζει σοβαρό ενδεχόμενο τιμωρίας. Η FIFA εξετάζει το βίντεο προκειμένου να αποφασιστεί αν θα υπάρξει τιμωρία για τον Κροάτη αμυντικό. Ο Βίντα προσπάθησε να τα... μπαλώσει, δηλώνοντας πως το βίντεο ήταν μια πλάκα και πως συμπαθεί πολύ το ρωσικό λαό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα