Κριχόβιακ: Έδειξα πως απαντώ στην κριτική!

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μιλώντας μετά την νίκη επί της Σουηδίας (2-0), που σήμανε την πρόκριση της Εθνικής Πολωνίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι αφού από πέναλτι που κέρδισε άνοιξε το σκορ, μίλησε για «απάντηση» του στην κριτική εναντίον του που έχει αναχθεί σε ...μόδα!

Πανευτυχής και ...λαλίστατος ήταν ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μετά τη νίκη της Πολωνίας επί της Σουηδίας (2-0) στο Χορζόφ και την πρόκριση των Ανατολικοευρωπαίων στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ.

Ο μέσος που αγωνίζεται ως δανεικός στην ΑΕΚ μπήκε ως αλλαγή και πήρε το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Λεβαντόφσκι.

Έτσι σημείωσε ότι έμεινε αρχικά στον πάγκο, λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού, απόρροια του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ μίλησε για «απάντηση» του στην ...μόδα του να του ασκείται κριτική εσχάτως!

«Ήταν λίγο άσχημο για μένα που έμεινα στον πάγκο στο ξεκίνημα. Είναι μάλλον αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία, που δεν μου επέτρεψε να έχω αγωνιστικό ρυθμό και να προετοιμαστώ κατάλληλα. Ίσως να ήταν για καλό, γιατί αν έπαιζα από την αρχή όλοι θα τα είχαν μαζί μου. Έγινε λίγο μόδα να μου ασκούν κριτική.

Όμως εγώ έδειξα πώς απαντώ στην κριτική».

Όσο για τις πολωνικές προοπτικές στο Κατάρ επεσήμανε:

«Όλοι δουλέψαμε σκληρά και το πιο σημαντικό είναι πως θα πάμε στο Μουντιάλ. Έχουμε φανταστικούς παίκτες, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια, γιατί με τέτοια απόδοση δεν θα μπορούμε να πετύχουμε πολλά στα τελικά του Κατάρ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα