Μέσι: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στο Μουντιάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τους αντιπάλους της Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ, τονίζοντας πως δεν θα υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι αλλά και ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. 

Η Αργεντινή θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Σαουδική Αραβία, την Πολωνία και το Μεξικό στον όμιλό της στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σε δηλώσεις του στο «TyC Sports», ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στους αντιπάλους της «Αλμπισελέστε», τονίζοντας πως η Αργεντινή θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη που έκανε στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Αναλυτικά όσα είπε, για τους αντιπάλους του:

«Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Το είδαμε και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για την Σαουδική Αραβία: «Το πρώτο παιχνίδι πάντα είναι διαφορετικό, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Για κάποιους από αυτούς θα είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα συμμετέχουν. Η νίκη στο πρώτο παιχνίδι είναι το κλειδί για όλα όσα έρχονται στην συνέχεια».

Για το Μεξικό: « Είναι μια ομάδα που πάντα μας κάνει ζημιά, παίζει πολύ καλά. Έχουν έναν προπονητή που γνωρίζει καλά τι σημαίνει Αργεντινή, μας ξέρει αρκετά καλά».

Για την Πολωνία: «Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη ομάδα. Θα είναι δύσκολο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει σπουδαία ονόματα, προτιμάω ονόματα με λιγότερους σπουδαίους ποδοσφαιριστές».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα