Αντσελότι: «Ερωτηματικό πως θα επιστρέψουν οι παίκτες από το Μουντιάλ»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για το Μουντιάλ του Κατάρ, για τις ομάδες που θεωρεί ότι θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ τον προβληματίζει η κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές.

Για το επερχόμενο Μουντιάλ μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό Μέσο. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις ομάδες που θεωρεί ότι θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ φάνηκε πως τον ανησυχεί το πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές όταν θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους με τους συλλόγους.

«Το ερωτηματικό είναι πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνήθως, μετά από το τόσο μεγάλες διοργανώσεις οι παίκτες πάνε διακοπές, αλλά φέτος θα είναι αναγκασμένοι να επιστρέψουν στη βάση τους και να γυρίσουν στην σκληρή δουλειά. Δεν θα έχουν χρόνο για ξεκούραση. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η σωματική και ψυχολογική τους κατάσταση όταν ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα», είπε ο Αντσελότι και συνέχισε:

«Βραζιλία και Γαλλία έχουν τις δυνατότερες ομάδες. Μετά θα πήγαινα στην Αργεντινή, η οποία έχει τον Μέσι. Η Ισπανία είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη, ενώ προσθέτω στα φαβορί και τις Γερμανία, Αγγλία, οι οποίες έχουν μπει σε μια διαδικασία ανανέωσης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα