Μπαρτσελόνα: Η ομάδα Γυναικών της έχασε για πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια (vid)

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δύο χρόνια υπέστη η Γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα της με 2-1 από την Μαδρίτη CFF στο Στάδιο Φερνάντο Τόρες.

Τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από την Ρατσέλ Κουνταντάντζι έβαλαν την Μπαρτσελόνα πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Αλεξία Πουτέγιας μείωσε με γκολ για την ομάδα του Χονατάν Χιράλδεθ, αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την Μπαρτσελόνα από το να χάσει για πρώτη φορά έπειτα από 64 αγώνες πρωταθλήματος.

Η Μπάρτσα είχε ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο της Liga F τον Απρίλιο και φαινόταν έτοιμη να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα της νίκης σε κάθε αγώνα της διοργάνωσης.

Όμως το σερί των 62 νικηφόρων αγώνων της στην κατηγορία έλαβε τέλος το περασμένο Σαββατοκύριακο με την ισοπαλία 1-1 στην Σεβίλλη.

Η ήττα της Κυριακής από την CFF Μαδρίτης είναι η πρώτη ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Ιούνιο του 2021.

Η Μπαρτσελόνα ολοκληρώνει την σεζόν στη Liga F με 85 βαθμούς και διαφορά τερμάτων +108, έχοντας σκοράρει 118 φορές και δεχτεί μόλις 10 γκολ.

Η ομάδα του Χιράλδεθ θα προετοιμαστεί τώρα για τον επερχόμενο τελικό του Champions League Γυναικών με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα