ΠΑΟΚ - Καστοριά 6-0: «Εξάσφαιρες» οι πρωταθλήτριες, με «υπερηχητική» Χέλμβαλ

Επιβλητικός ήταν ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καστοριά την οποία κονιορτοποίησε με 6-0 με την Έμιλι Χέλμβαλ να σκοράρει τέσσερα γκολ! Οι Καλέση και Χαλατσογιάννη σημείωσαν τα άλλα δύο «μελανόλευκα» τέρματα.  

Με την Έμιλι Χέλμβαλ να «κάνει ότι θέλει» και να βρίσκει δίχτυα τέσσερις φορές, ο ΠΑΟΚ σκόρπισε με 6-0 την Καστοριά για την 4η «στροφή» της Women's Football League!

Στο 9' η Χέλβαλ... άνοιξε τον χορό των γκολ, καθώς με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Η Σουηδή επιθετική του ΠΑΟΚ, σκόραρε και δεύτερο τέρμα στο 31ο λεπτό. Έπειτα από όμορφο συνδυασμό των Μήτκου, Βαρδαλή και Χέλμβαλ, η τελευταία σκόραρε, γράφοντας το 2-0, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στο 59ο λεπτό, η Χαλατσογιάννη γύρισε εξαιρετικά την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, με την Καλέση να διαμορφώνει το 3-0. Έξι λεπτά αργότερα, η Χέλμβαλ πέτυχε χατ-τρικ, καθώς ο συνδυασμός της με τη Γιαννακά, την έφερε σε πλεονεκτική θέση, την οποία εκμεταλλεύτηκε, γράφοντας το 4-0.

Ο... καταιγισμός των τερμάτων δεν σταμάτησε εκεί. Στο 68ο λεπτό, η Γιαννακά με μία 40άρα μπαλιά, βρήκε καταπληκτικά στην πλάτη της άμυνας τη Χαλατσογιάννη, η οποία με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

Το... κερασάκι στην εξαόροφη τούρτα του ΠΑΟΚ, έβαλε η Χέλμβαλ, η οποία πλάσαρε ιδανικά από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, γράφοντας στο 94' το 6-0, ολοκληρώνοντας η ίδια το παιχνίδι με «καρέ» τερμάτων.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα