Κοζανίδης: «Τα κορίτσια είναι 100% έτοιμα και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη»

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Βόλο μίλησε ο προπονητής της Ρ.Ε.Α., Στέλιος Κοζανίδης

Η Ρ.Ε.Α. επιστρέφει στο γήπεδο της Σοχώρας, παίζοντας σήμερα (20/1, 14.00) κόντρα στον Βόλο για την 11η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η ομάδα του Ρεθύμνου θα αναζητήσει ακόμα μία εντός έδρας νίκη, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι παίκτριες είναι απόλυτα έτοιμες για την αναμέτρηση, όπως δήλωσε και ο προπονητής Στέλιος Κοζανίδης, ο οποίος τόνισε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις αθλήτριες για να φτάσουν σε μία ακόμα επιτυχία:

«Ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι ακολουθεί για μιας. Με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία κοιτάμε το ματς με τον Βόλο. Η ομάδα μας έχει αποδείξει την ποιότητα της και τα κορίτσια είναι αγωνίστριες. Υπάρχει 100% συγκέντρωση και πειθαρχία και νομίζω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε ακόμα μία σημαντική νίκη.

Πραγματικά είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, ιώσεις και τιμωρίες. Όμως, όλα αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να ζούμε με τις απουσίες που πιθανόν να έχουμε, αλλά με τις παίκτριες που είναι διαθέσιμες. Νομίζω ότι τα παιδιά είναι 100% έτοιμες και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, οπότε θεωρώ πως αν ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ματς θα καταφέρουμε να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πρέπει, όμως, κατεβαίνεις κάθε φορά στο γήπεδο για τη νίκη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα