Κοζανίδης:«Να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Η Ρ.Ε.Α. θα αγωνιστεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου (15.00) στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τη 16η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η Ρ.Ε.Α. έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, σε μία από τις πιο απαιτητικές έδρες της κατηγορίας. Κόντρα στον αήττητο και πρωταθλητή ΠΑΟΚ, τα κορίτσια της ομάδας του Ρεθύμνου θα διεκδικήσουν την νίκη, όπως τόνισε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της Ρ.Ε.Α, Στέλιος Κοζανίδης:

«Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο και πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Εμείς βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Τα κορίτσια ανταποκρίνονται στο 100% σε αυτά που ζητάμε, οπότε θα πάμε σε ένα άλλο παιχνίδι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι πάρα πολύ μεγάλος, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα ανεβαίνει για να διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο αυτό που αξίζει. Εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε πειθαρχημένοι, σοβαροί και με νοοτροπία νικητή. Σίγουρα το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ αλλά αυτά φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Θα πάμε και θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα