Αγγλία: Πρόβλημα με Γουίλιαμσον

Η Λία Γουίλιαμσον αποσύρθηκε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας λόγω τραυματισμού.

Η Λία Γουίλιαμσον της Άρσεναλ αποσύρθηκε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, με την αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλι Τέρνερ να καλείται να την αντικαταστήσει.

Η Γουίλιαμσον, 26 ετών, ήταν η απροσδόκητη απουσία από την αποστολή της Άρσεναλ για το παιχνίδι της Womens Super League (WSL) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Emirates Stadium το Σάββατο. Ο Λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε ότι έλειπε λόγω ενός «μικρού τραυματισμού στον προσαγωγό».

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Γιόνας Άιντεβαλ, ρωτήθηκε στη συνέχεια για το αν η Γουίλιαμσον θα πρέπει να αποσυρθεί από τις υποχρεώσεις της Αγγλίας μετά την νίκη της ομάδας του με 3-1 και απάντησε: «Ναι, νομίζω ότι είναι πιθανό αυτό να συμβεί».

Η ομάδα της Αγγλίας της Σαρίνα Βίγκμαν πρόκειται να αντιμετωπίσει την Ιταλία, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, και την Αυστρία, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, σε δύο φιλικά παιχνίδια.

Θυμίζουμε πως η Γουίλιαμσον μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο που υπέστη τον Απρίλιο του 2023. Η διεθνής αμυντική έχει παίξει μόνο τρεις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις πριν από αυτήν την τελευταία εξέλιξη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα