Θωμαή Βαρδαλή: Έφτασε τα 100 γκολ στην καριέρα της (pics)

Τα 100 γκολ έφτασε η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θωμαή Βαρδαλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στους Νέους Επιβάτες με 2-0 του ΑΟ ΡΕΑ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Στο 70ο λεπτό, η Θωμαή Βαρδαλή με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το 2-0, πετυχαίνοντας το προσωπικό 100ο της τέρμα, γράφοντας Ιστορία.

«Πραγματικά είμαι συγκινημένη και πολύ χαρούμενη, γιατί έχω δώσει πάρα πολλά και θα συνεχίζω να δίνω για τον ΠΑΟΚ. Τα 100 γκολ τα θεωρώ ένα μεγάλο κατόρθωμα για εμένα, ξεκινώντας από το 2007, στην ηλικία των 12-13. Εύχομαι να είμαι γερή και να σκοράρω ακόμα περισσότερα γκολ. Πάντα πρωταρχικός στόχος είναι να βοηθάω την ομάδα με την απόδοση μου.

Έχουμε πάρει ένα σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα, βέβαια κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να παίρνουμε τη νίκη, και φυσικά μαζί με το πρωτάθλημα να πάρουμε και το κύπελλο, έναν θεσμό τον οποίο περιμένουμε χρόνια», δήλωσε η αρχηγός του ΠΑΟΚ.

«Θεωρώ ότι η Θωμαή Βαρδαλή είναι από μόνη της η ιστορία της ομάδας, αλλά και η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γυναικών, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τις εμφανίσεις της, τα νούμερα της, και η ποιότητα της.

Είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών στην αρχή, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι τα ξεπέρασε, και πλέον μπορεί να αγωνίζεται πολύ χρόνο και να βοηθάει την ομάδα. Το ότι κατάφερε να σκοράρει 100 γκολ, αυτά είναι ρεκόρ τα οποία δεν μπορούν να πετύχουν αρκετοί αθλητές.

Της αξίζουν συγχαρητήρια, και ταυτόχρονα συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες οι οποίες στηρίζουν την προσπάθεια της Θωμαής Βαρδαλή», είπε με την σειρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα