Θαλής Θεοδωρίδης: «Οι διακοπές δεν κάνουν καλό σε ομάδες με καλό ρυθμό όπως είμαστε εμείς»

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΠΟ Καστοριάς μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης

Για την 17η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Καστοριά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 15.00, τον τοπικό ΓΠΟ.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΠΟ Καστοριάς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα η οποία παλεύει για την σωτηρία της. Όλα αυτά τα παιχνίδια εγκυμονούν κινδύνους αν δεν είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος. Νομίζω όμως ότι τα χαρακτηριστικά των παικτριών μας, η φιλοσοφία της ομάδας, και η εικόνα που παρουσιάζουν, καθώς δεν υποτιμούν κανέναν αντίπαλο, θα είναι εκείνα που θα τις κάνουν να μπουν στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες που έχουν καλό ρυθμό, όπως είμαστε εμείς, δεν τις κάνουν καλό οι διακοπές. Παρόλα αυτά, είχαμε αρκετές παίκτριες οι οποίες συμμετείχαν στις Εθνικές Ομάδες, και πιο συγκεκριμένα οκτώ παίκτριες, αυτό είναι από τη μία μεριά καλό διότι δώσαμε χρόνο να δουλέψουμε κάποια κομμάτια που θέλαμε στις λεπτομέρειες με όσα κορίτσια ήταν εδώ. Νομίζω ότι είναι τέτοια η συγκέντρωση και η σοβαρότητα στη δουλειά των παικτριών μας και του προπονητικού σταφ, που θα είμαστε σίγουρα κερδισμένοι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα