Κοζανίδης:«Πανέτοιμοι να κάνουμε ακόμη μια σημαντική νίκη»

Η δήλωση του προπονητή της ΡΕΑ, Στέλιου Κοζανίδη ενόψει του αγώνα με την Ολυμπιάδα Υμηττού

Η Ρ.Ε.Α. επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Κυριακή (13.00), αντιμετωπίζοντας την Ολυμπιάδα Υμηττού για την 17η «στροφή» της Women’s Football League, με τον προπονητή, Στέλιο Κοζανίδη, να δηλώνει την πίστη του στα κορίτσια και την ομάδα.

«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα να κάνουμε ακόμα μία καλή εμφάνιση και να πετύχουμε μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει κάθε Κυριακή για το αποτέλεσμα. Από τη μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμοι για να πετύχουμε ακόμα μία σημαντική νίκη».

Αναφορικά με την ομάδα και τι περιμένουμε ως το τέλος της σεζόν τόνισε: «Δεν θα αλλάξουμε κάτι ιδιαίτερο ως το τέλος της σεζόν. Αυτό που ζητάω είναι συγκέντρωση και να διατηρήσουμε τη σωστή νοοτροπία που μας διακρίνει. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να διατηρηθούμε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας ως το τέλος της σεζόν, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να μιλάς μακροπρόθεσμα. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα