ΠΑΟΚ: Στην Δράμα για το πρώτο βήμα προς το νταμπλ

Τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Γυναικών ξεκινά αύριο (13/3) ο ΠΑΟΚ που στοχεύει στο νταμπλ.

Για την 1η αγωνιστική της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Δράμα την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 16.00, την τοπική Δόξα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος, θέλοντας την πρόκριση στην Β' Φάση του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού «Σκίουροι-Άρης». Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει αήττητος τις υποχρεώσεις στη Women's Football League, όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς σε 17 αγώνες.

Απέναντί του, η Δόξα Δράμας, η οποία ξεκινά και εκείνη στο Κύπελλο. Η Δραμινή ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του 1ου Ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας με 37 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο, ένας θεσμός ο οποίος μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει πάλι στο προσκήνιο. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία παίζει σε χαμηλότερη κατηγορία, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θα αντιμετωπίσουμε την αναμέτρηση με απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση, σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Μέσα στους στόχους μας είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα