Super League 2: Για αρχή… μια χαρά !

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2, εξελίχθηκε καλύτερα από ό, τι αναμενόταν, δημιουργώντας προσδοκίες για τη συνέχεια της περιόδου

Δέκα και πλέον μήνες είχαν να παίξουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές στη Superleague 2. Λογικά οι προσδοκίες ήταν περιορισμένες για την πρεμιέρα. «Κουμπωμένοι» άπαντες στις δηλώσεις και εκτιμήσεις για την εικόνα που θα παρουσίαζαν οι ομάδες, έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα στην… κατάψυξη.

Τελικά, όλα κύλησαν ομαλά στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Και στα δύο τηλεοπτικά παιχνίδια (Παναχαϊκή-Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη), αλλά και στα υπόλοιπα ματς, τα πάντα πήγαν μια χαρά από πλευράς διάθεσης, θεάματος και ανταγωνιστικότητας.

Δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, από τη στιγμή που το σούπερ φαβορί για την άνοδο, η Ξάνθη, ήδη έπεσε στο πρώτο μπλόκο που της έβαλε ο Απόλλωνας Λάρισας (1-1), ενώ και η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να κερδίσει στην Αγυιά τα Τρίκαλα (1-1). Από την άλλη πλευρά οι νεοφώτιστοι κάθε άλλο παρά «ψαρωμένοι» παρουσιάστηκαν, αφού και ο ΑΟΤ πήρε τον πόντο στην Αγυιά και ακόμα περισσότερο ο Ιωνικός ξεκίνησε με σούπερ διπλό στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη (0-1).

Το μόνο φαβορί που δε συνάντησε πρόβλημα ήταν ο Λεβαδειακός που κέρδισε εύκολα τον αποδυναμωμένο φέτος Καραϊσκάκη (0-2). Και φυσικά, άπαντες δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για χαλάρωση από τη στιγμή που την Τετάρτη (20/1) ακολουθεί η δεύτερη αγωνιστική, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα δώσουν πέντε ματς !


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα