Δόξα Δράμας: Δανείστηκε Μπαράνκο

Η Δόξα Δράμας προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφή στην προσπάθεια της διοίκησης να ενισχυθεί για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πήρε τον Αργεντινό επιθετικό, Μπρούνο Μπαράνκο

Μία ακόμη μεταγραφή για τη Δόξα Δράμας. Η διοίκηση της ομάδας της Δράμας προχώρησε στην απόκτηση του Μπρούνο Μπαράνκο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά θα συνεχίσει στη Δόξα Δράμας ως δανεικός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

«Ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι από σήμερα και για τους επόμενους 5 μήνες ο Αργεντίνος Μπρούνο Μπαράνκο!

Ο 23χρονος επιθετικός ανήκει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και αποτέλεσε βασικό στόχο της ΠΑΕ Λάρισας πριν από περίπου έναν μήνα. Ο ποδοσφαιριστής πριν από λίγο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ και τίθεται άμεσα στην διάθεση του Θανάση Κολιτσιδάκη.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την συνεργασία και τον δανεισμό του Μπρούνο Μπαράνκο» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Δόξα Δράμας για τον Μπαράνκο.

Ο τελευταίος είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρισας πριν από έναν μήνα περίπου, είχε ανακοινωθεί αλλά την τελευταία στιγμή...χάλασε η μεταγραφή και ο παίκτης επέστρεψε στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Τώρα δόθηκε στη Δόξα Δράμας, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω του lockdown και της διακοπής των πρωταθλημάτων.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα