ΑΕΛ: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Παπαγεωργίου και την απόκτηση του Πατράλη

Την επιστροφή του Θανάση Παπαγεωργίου ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία έκανε δικό της και τον Μανώλη Πατράλη. 

Παίκτης της ΑΕΛ είναι και πάλι ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο Έλληνας αμυντικός έχει καταγράψει στο παρελθόν 63 συμμετοχές με τη «βυσσινί» φανέλα, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή ενός ακόμη δικού της παιδιού στην προσπάθεια για Ελληνοποίηση και Λαρισοποίηση της ιστορικής μας ομάδας.

Παίκτης της ΑΕΛ είναι από σήμερα ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου ξεκίνησε από την ΑΕΛ, όταν η ΑΕΛ ιδιοκτησίας Πηλαδάκη πτώχευσε, έχοντας 63 συμμετοχές, μεταγράφει στον Πανθρακικό με 59 συμμετοχές και όταν ο Πανθρακικός πτώχευσε και διαλύθηκε μεταγράφει στον Πανιώνιο με 67 συμμετοχές και την περσινή σεζόν ήταν ο καλύτερος αμυντικός του Ιωνικού αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις της άμυνας κάνοντας από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2021 έχοντας 20 συμμετοχές βοηθώντας τον Ιωνικό να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League 2».

Στη συνέχεια οι Θεσσαλοί γνωστοποίησαν και την απόκτηση του αμυντικού μέσου, Μανώλη Πατράλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Στην προσπάθεια ελληνοποίησης του ροστερ μας με αξιόλογους, αλλά και με ποδοσφαιρικό μέλλον ποδοσφαιριστές, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την συνεργασία της για τα επόμενα δύο χρόνια με τον αμυντικό μέσο Πατράλη Μανώλη.

Ο Πατράλης Μανώλης είναι 24 ετών και οι προηγούμενες ομάδες του ήταν ο ΠΑΟΚ, ο Πλατανιάς (δανεικός) και ο Απόλλων Σμύρνης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα