Αιγάλεω: Με Χαραλαμπίδη στο τιμόνι και τη νέα σεζόν

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης συνεχίζει στον πάγκο του Αιγάλεω που θα παίζει στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το «Σίτι» και ο 53χρονος κόουτς ανανέωσαν τη συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι η ομάδα του Αιγάλεω θα πορευτεί το Αιγάλεω και στη νέα Super League 2, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

«Η ΠΑΕ Αιγαλεω 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ο κ. Χαραλαμπίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας την τεταρτη αγωνιστική και σε σύνολο δεκαπέντε αγώνων το CITY μας είχε πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Αιγάλεω για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε πέρσι την ομάδα, η συνεργασία του με την ΠΑΕ ήταν εξαιρετική και αποφάσισαν να δώσουν τα χέρια και για την επόμενη σεζόν. Φυσικά ξεκινά άμεσα και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, με τις δυο πλευρές να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για τις μεταγραφές, τις αποχωρήσεις, τις ανανεώσεις αλλά και όλα τα οργανωτικά θέματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως το Αιγάλεω την επόμενη χρονιά θα είναι στη Super League 2.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα