Λεβαδειακός: Πήρε τον τερματοφύλακα Σαμασά που το 2019 είχε πέσει αναίσθητος δυο φορές στο τερέν!

Διεθνή τερματοφύλακα από το Μάλι πήρε ο Λεβαδειακός. Έδωσε τα χέρια με τον 31χρονο Μαμαντού Σαμασά, ο οποίος είχε πέσει αναίσθητος δυο φορές σε αγώνα της Σίβασπορ με αντίπαλο την Μπεσίκτας.

Ο 31χρονος διεθνής τερματοφύλακας από το Μάλι, Μαμαντού Σαμασά υπέγραψε στον Λεβαδειακό και ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ. Ο Σαμασά την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Τουρκική Σίβασπορ, με την οποία έπαιξε 18 ματς στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος αλλά και στο Europa League. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Γκινγκάμπ, Τρουά.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Mamadou Samassa.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μάλι, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην τουρκική Σίβασπορ».

Ο Σαμασά ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας αλλά εδώ και εννέα χρόνια είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μάλι. Έχει συμμετοχές και με την Γκινγκάμπ στο Europa League ενώ ήταν στην αποστολή στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την αγωνιστική περίοδο 2014-15, όταν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης για το Europa League είχε αντιμετωπίσει τους Γάλλους στη φάση των ομίλων.

Σαφώς και είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις, ο οποίος ήταν ελεύθερος από την τουρκική Σίβασπορ και ο Λεβαδειακός τον έκανε δικό του, ανακοινώνοντας και την απόκτηση του 31χρονου κίπερ από το Μάλι.

Τον Αύγουστο του 2019, ο τερματοφύλακας τότε της Σίβασπορ, Μαμαντού Σαμασά τραυματίστηκε καθώς επιχειρούσε έξοδο στον αγώνα με την Μπεσίκτας (3-0) για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Σαμασά μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον επιθετικό της Μπεσίκτας έπεσε στο χορτάρι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μπόρεσε να πατήσει στα πόδια του αλλά εξερχόμενος από το τερέν κατέρρευσε για δεύτερη φορά.

Μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο ενώ στο γήπεδο επικρατούσε μια παγομάρα. Λίγο αργότερα η Σίβασπορ καθησύχασε το κοινό μέσω των social media πως ο Σαμασά είναι καλά στην υγεία του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα