Super League 2: Αυτοί είναι οι νέοι όμιλοι στη δεύτερη κατηγορία

Η είσοδος της Ζακύνθου και της Καβάλας στην Super League 2, οδηγεί στη διαμόρφωση των ομίλων νότου και βορρά, για τους οποίους θα γίνει νέα κλήρωση τη Δευτέρα (1/11)

Τα πάνω κάτω ήρθαν ξανά στο πρωτάθλημα της Super League 2 που αναβλήθηκε για πέμπτη φορά ! Η Ζάκυνθος και η Καβάλα πήραν εν τέλει άδεια συμμετοχής το Σάββατο (30/10), η πρεμιέρα αναβλήθηκε και πορίστηκε νέα κλήρωση του πρωταθλήματος την Δευτέρα (1/11) . Σε αυτή, η Ζάκυνθος θα τοποθετηθεί στον νότιο όμιλο και η Καβάλα στον βόρειο όμιλο, οπότε τα δύο γκρουπ διαμορφώνονται ως εξής, ενόψει της κλήρωσης αλλά και της πρεμιέρας της δεύτερης κατηγορίας που ορίστηκε για τις 6/11.

Οι δύο όμιλοι:

Α ΟΜΙΛΟΣ (ΒΟΡΕΙΟΣ): ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Ηρακλής, Καβάλα, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Ολυμπιακός Β', Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β', Πιερικός, Τρίκαλα.

Β ΟΜΙΛΟΣ (ΝΟΤΙΟΣ): ΑΕΚ Β', Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Διαγόρας Ρόδου, Επισκοπή, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Καραϊσκάκης ΑΕ, Κηφισιά, Λεβαδειακός, ΟΦ Ιεράπετρας, Παναθηναϊκός Β', Ρόδος, Χανιά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα