Καλλιθέα – Παναθηναϊκός Β’ 1-0: Τρίτη σερί νίκη οι «κυανόλευκοι» που ανέβηκαν στην τρίτη θέση (hl)

Η Καλλιθέα πανηγύρισε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ (1-0) την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο «Ελ Πάσο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης στη Super League 2

Όλο και ανεβαίνει η Καλλιθέα στην κατάταξη της Super League 2. Στο μοναδικό ματς που διεξήχθη στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας, οι κυανόλευκοι επικράτησαν και του Παναθηναϊκού Β’ (1-0), πανηγύριζοντας την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους.

Το πολύτιμο τρίποντο χάρισε στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος σκόραρε μόλις στο 2’ με κεφαλιά, συνδυάζοντας ιδανικά το ντεμπούτο του στην Καλλιθέα. Δοκάρι για τους γηπεδούχους ο Μουνιέ (33') και για τους φιλοξενούμενους ο Σιδεράς (37’).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Βοσνιάδης, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Ρέντζας, Μπουλούλης, Ντιμίτριους (68′ Νάτσης), Ομάρ (72′ Τσιντώνης), Μουνιέ (68′ Χασανμπέγκοβιτς), Κυνηγόπουλος, Μανθάτης (42′ λ.τ Κωστίκας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (80′ Κούτσιας), Ρόμπι (71′ Αντωνίου), Καρβούνης (46′ Φρόκου), Μαραθωνίτης (70′ Τουρκοχωρίτης), Μαρτίνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης (84′ Μπιλάλ).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα