Επισκοπή - ΑΕΚ Β' 1-3: Επιστροφή στα «διπλά» για τους «κιτρινόμαυρους»

Η ΑΕΚ Β' πέτυχε τη δεύτερη σερί επιτυχία της και πρώτη μετά από πέντε αποτυχημένες «εξόδους» στο Ρέθυμνο κόντρα στην Επισκοπή με σκορ 3-1.

Από πέντε άκαρπες «εξόδους» προερχόταν η ΑΕΚ Β' πηγαίνοντας στο ΔΑΚ Γάλλου για ν' αντιμετωπίσει την ισόβαθμη της Επισκοπή για τον 2ο όμιλο της Super League 2 και κατάφερε να επιστρέψει στα «διπλά», επικρατώντας με το ευρύ 3-1.

Σκορ που διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα του Παναγιωτάρα προηγήθηκε στο 47' με το σουτ του Γιούση εκτός περιοχής.

Ο ίδιος παίκτης, πέντε λεπτά αργότερα με εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος από τον Σουμπασάκη) έκανε το 0-2

Οι Ρεθυμνιώτες, που προέρχονταν από δύο νίκες, μείωσαν με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με σουτ του Νοικοκυράκη κι έψαξαν την ισοφάριση, αλλά στο 92' ο Χριστόπουλος με κεφαλιά από σέντρα του (κορυφαίου της αναμέτρησης) Γιούση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που σηματοδότησε τη 2η σερί επιτυχία και την επέκταση του αήττητου της ομάδας του στα 6 ματς (4ν. - 2 ισοπ.)!

Παρότι δεύτερα αργότερα και πριν την εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε ο Γερολέμου...

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Καραγιάννης (λ.τρ. 18' Σταθόπουλος), Τσάβος, Εμπόι, Νταρζίσιο (90' Κουκούλης), Σουμπασάκης (66' Σκόνδρας), Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Τριντάντε.

AEK B' (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Παρράς (92' Αρβανίτης), Ραντόνια (71' Σταμούλης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Γερολέμου, Γιούσης (92' Κορομηλάς), Τζούντα Γκαρσία (86' Μπούσης), Μιτάι, Κοσίδης (71' Χριστόπουλος)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα