ΑΕΚ Β’ - Καλλιθέα 0-3: Με εντυπωσιακό Άντονι Μουνιέ διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες για την κορυφή

Η Καλλιθέα πέρασε θριαμβευτικά από το «Σεραφείδειο» επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΚ Β’ και διατηρώντας μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της κορυφής στη Super League 2.

Πάρτι έστησε η Καλλιθέα στο «Σεραφείδειο» απέναντι σε μία ΑΕΚ Β’ που δεν μπορούσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αντιδράσει και υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στο «Σεραφείδειο». Το τελικό 0-3 φέρει φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του Άντονι Μουνιέ και η Καλλιθέα διατήρησε τις μαθηματικές - έστω και λιγοστές - ελπίδες για την κατάκτηση της κορυφής στη Super League 2 (σ.σ. βρίσκεται στο -5 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό).

O Μουνιέ βρήκε δύο φορές δίχτυα στο 38’ και στο 42’, βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα της ΑΕΚ Β’ για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Στο 45’ ο Μουστακόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους γηπεδούχους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσιντώνης στο 56’.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Λάτσι (46’ Μπούσης), Μιτάι, Μουστακόπουλος, Μπάμπης (78’ Ρουκουνάκης), Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Κοσίδης (78’ Ιατρούδης), Γιούσης (55′ Ευθ. Χριστόπουλος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στρέζος, Ρώσση, Τσιντώνης (68’ Χασαμπένγκοβιτς), Μπουλούλης (77’ Ντιμίτριους), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Σαντάνα (68’ Βογιατζής), Μουνιέ (62’ Νάτσης), Κυνηγόπουλος (77’ Κωστίκα), Μανθάτης, Μάλτσι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα