Super League 2: Κίνδυνος αφαίρεσης πέντε έως δέκα βαθμών για τον Απόλλωνα Πόντου

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε δεκτή την καταγγελία του Πιερικού κατά του Απόλλωνα Πόντου, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να κινδυνεύουν με ποινή αφαίρεσης πέντε έως δέκα βαθμών

Δεκτή έγινε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η καταγγελία του Πιερικού κατά του Απόλλωνα Πόντου σύμφωνα με το νόμο που απαγορεύει να υπάρχει πρώτου βαθμού συγγένεια μεταξύ προπονητή, διοικούντων και μεγαλομετόχων. Στην ομάδα της Καλαμαριάς προπονητής είναι ο Δημήτρης Καλαίτζίδης και μεγαλομέτοχος ο αδερφός του Άλεξ Κάλας και η ΕΕΑ έκανε δεκτή την καταγγελία χαρακτηρίζοντας την παράβαση «βαρεία».

Αυτό σημαίνει πως ο Απόλλων Πόντου κινδυνεύει με αφαίρεση πέντε έως δέκα βαθμών, η οποία ωστόσο θα έχει ισχύει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς η βαθμολογία της κατηγορίας ήδη επικυρώθηκε. Επί της υπόθεσης θα αποφασίσει ο Αθλητικός δικαστής της Super League 2, ενώ η όποια ποινή, θα είναι εφέσιμη.

Από τον Πιερικό, πάντως, τονίζεται, πως έχει ήδη γίνει έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ με την οποία ζητά την αναστολή επικύρωσης της βαθμολογίας, ώστε η όποια ποινή επιβληθεί να αφορά στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και όχι το επόμενο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα