Λεβαδειακός – Βέροια: Συνελήφθη ο οπαδός για την επίθεση στον Πεταυράκη

Ο οπαδός του Λεβαδειακού που φέρεται να χτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας Σταύρο Πεταυράκη λίγο πριν τη λήξη του μπαράζ στη Λειβαδιά πέρασε σήμερα (16/5) από αυτόφωρο, αλλά θα δικαστεί για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και όχι για βιαιοπραγία

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο οπαδός του Λεβαδειακού που φέρεται να χτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας Σταύρο Πεταυράκη, στο μπαράζ ανόδου της Super League 2.

Συγκεκριμένα, όταν ο Λεβαδειακός σκόραρε στο 94ο λεπτό και έκανε το 1-0 στις καθυστερήσεις, οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο και χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα οι γιατροί να του τοποθετήσουν και κολάρο, ενώ η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

Από αυτόφωρο πέρασε σήμερα (16/5) ο οπαδός του Λεβαδειακού που φέρεται να χτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, στα επεισόδια που έγιναν μετά το γκολ της ομάδας της Βοιωτίας..

Ο οπαδός συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (15/5) και μάλιστα θα δικαστεί με την κατηγορία της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και όχι για βιαιοπραγία.

Για την πράξη που πήρε 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα