Σταϊκούρας: «Δεν δίνονται λεφτά από το στοίχημα έως το τέλος του 2022»

Σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας αντιμετωπίζουν και οι ομάδες της Super League 2 μετά την απάντηση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για τα έσοδα από το στοίχημα

Συνάντηση είχε την Δευτέρα (1/8) η αντιπροσωπεία της Super League 2 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στη συνέχεια με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και τις δυσκολίες της κατηγορίας, ενώ έθεσαν το ζήτημα των εσόδων από το στοίχημα.

Ο Σταϊκούρας ξεκαθάρισε ότι δεν θα δοθεί κανένα ποσό στον επαγγελματικό αθλητισμό από το στοίχημα έως το τέλος του 2022. Τα χρήματα θα δοθούν στις αρχές του 2023, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στις ομάδες της Super League 2, αλλά και των υπόλοιπων επαγγελματικών ομάδων σε μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς περίμεναν τα έσοδα αυτά, μετά από σχετικές δεσμεύσεις, αρκετούς μήνες πριν.

Είναι πλέον πιθανό να αποφασιστεί αναστολή της έναρξης της Super League 2, που ήταν προγραμματισμένη για τις 11/9, καθώς αρκετές ΠΑΕ αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιωσιμότητας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα