Ολυμπιακός: Νέα νίκη για την Β' ομάδα με Ντιμπί Κεϊτά και Αλίγιαγκιτς

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του στο Καρπενήσι, με τους Ντιμπί Κεϊτά και Ντένις Αλίγιαγκιτς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. 

Η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε την Ομόνοια Αραδίππου στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, και επικράτησε με 2-1 με τους Ντένις Αλίγιαγκιτς και Ντιμπί Κεϊτά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, χάρη στο τέρμα του Καλογερόπουλου με κεφαλιά, ενώ το 2-0 πέτυχε με πλασέ ο Βοΐλης. Η Ομόνοια Αραδίππου κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο.

Το επόμενο και τελευταίο φιλικό ματς του Ολυμπιακού Β' στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (10/8), στις 19:00, με αντίπαλο την Καλαμάτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Νταμπό, Κωστή, Μαρίνος, Σέντρικ και Βοΐλης, ενώ έπαιξαν και οι Έξαρχος, Ντόη, Κεραμίδας, Αλ Καχτάνι, Βλαχομήτρος, Κουτσίδης, Μπα, Σαπουντζής, Αλ Μασάρι, Αλίγιαγκιτς και Κεϊτά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα