Καστοριά – ΠΑΟΚ Β’ 0-2: Σε ετοιμότητα ο μικρός «δικέφαλος του βορρά»

Ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε στην Καστοριά της τοπικής ομάδας με 2-0 και έδειξε πως είναι έτοιμος για την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2

Σε φιλικό ματς που έγινε στην Καστοριά, ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε της τοπικής ομάδας με 2-0. Ο «δικέφαλος του βορρά» έδειξε να βρίσκεται σε ετοιμότητα ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και επιβεβαίωσε την ποιοτική ανωτερότητά του απέναντι στους «γουναράδες» που φέτος επιστρέφουν στην Γ’ Εθνική.

Τα γκολ για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πέτυχαν ο Γκορντεζιάνι στο 33’ και ο Μελετίδης στο 47’. Από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης απουσίασαν παίκτες που βρίσκονται στις μικρές εθνικές που έχουν υποχρεώσεις σε αυτήν την χρονική συγκυρία, οπότε μειώθηκε ο αριθμός των παικτών που συμμετείχαν στη φιλική αναμέτρηση.

Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος, Τόζο, Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μαντώς, Χασάι, Μανακίτσας, Τσολάκης, Ταρέλι, Σαββόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι : Κυριζάκης, Λαβασίδης, Παναγιωτίδης, Κυριάκου, Νάκος.

ΠΑΟΚ Β’: Μάροβιτς (46′ Τσιόπτσης), Μανωλιούδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (64′ Γρόσδης), Χατζηστραβός (72′ Παπαευθυμίου), Μελετίδης, Πανίδης, Σελιμάι (46′ Κουλούρης), Σπυρίδης, Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα