Καλαμάτα – Ηρόδοτος 2-0: «Μαύρη θύελλα» στην Παραλία

Η Καλαμάτα ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς επικράτησε εύκολα του Ηρόδοτου, με 2-0 στην Παραλία

Φαβορί για την άνοδο στην Super League λογίζεται η Καλαμάτα και φρόντισε να τπο δείξει από το ξεκίνημα κιόλας της σεζόν. Στην πρεμιέρα που έγινε στο γήπεδο της Παραλίας ήταν κυραιρχική, και επικράτησε εύκολα και δίκαια του Ηρόδοτου με 2-0.

Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχαν ο Πασάς στο 18’ και ο Ρόβας στο 59’. Επιπλέον, έχασε πέναλτι για την «μαύρη θύελλα» ο Βασιλόγιαννης στο 35’ (απέκρουσε ο Κρόστα), ενώ είχε δοκάρι ο Μπόρχες στο 70’. Από την άλλη πλευρά, πολύ αδύναμη για αυτό το επίπεδο η ομάδα από την Νέα Αλικαρνασσό, αμύνθηκε μαζικά για να διατηρήσει χαμηλά τον δείκτη του σκορ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά (80′ Καραγκούνης), Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (80′ Ματέους), Αναστασόπουλος (53′ Μπενίτεζ), Μπόρχες (80′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας, Βασιλόγιαννης (67′ Αρναρέλλης), Πασάς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κρόστα, Κριεζίου, Γρηγορόπουλος (79′ Γκίνη), Σαρρής (42′ λ.τ Ζιώγας), Μακρυδάκης, Μασάδο (79′ Μπράβο), Σουρνάκης, Βρεττός (67′ Πλιάτσικας), Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Φαλκάο (79′ Γαλεάδης).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα