Super League 2: Διπλό στο Πολύκαστρο και πρωτιά για τον ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε στο Πολύκαστρο του τυπικά γηπεδούχου Απόλλωνα Πόντου (2-1) και ανέβηκε στην κορυφή του βόρειου ομίλου της Super League 2

Την δυναμική που τον χαρακτηρίζει στη φετινή περίοδο επιβεβαίωσε ο ΠΑΟΚ Β', καθώς επικράτησε και στο Πολύκαστρο του τυπικά γηπεδούχου Απόλλωνα Πόντου (1-2). Ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που όμως έγινε στον νομό Κιλκίς και οι μαυρόασπροι πανηγύρισαν το διπλό χάρη σε δύο γκολ του Μπράντονιτς (37', 55').

Με επτά πόντους σε τρία ματς η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία οδηγεί την κούρσα στον βόρειο όμιλο της Super League 2, έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Αντίθετα, η ομάδα της Καλαμαριάς, για την οποία μείωσε ο Καλογέρης (87'), υπέστη και δεύτερη εντός έδρας ήττα έπειτα από αυτήν της πρεμιέρας κόντρας τον Διαγόρα Ρόδου (0-1), όταν τότε είχε αγωνιστεί στην Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Πάθι, Μουμίν, Φράγκος (62′ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης (46′ Λαμπίρης), Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης (76′ λ.τ Δαλιανόπουλος), Εσάλο (39′ Αραβίδης), Εσούμα.

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Μορικέλι, Μιχαηλίδης (63′ Γιαξής), Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Γρόσδης (63′ Νινούα), Μπράντονιτς (72′ Τζίμας), Σπυράκος (46′ Σμυρλής), Χατζηστραβός (46′ λ.τ Μελετίδης), Πανίδης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα