ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική 0-1: Έκαναν σεφτέ οι «βυσσινί» στον Ταύρο

Η Προοδευτική πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην σεζόν κόντρα στο Ρουφ (0-1) στο εξ’ αναβολής ματς της πρεμιέρας της Super League 2

Σε εξ’ αναβολής ματς της πρεμιέρας της Super League 2 που έγινε στο γήπεδο του Ταύρου, η Προοδευτική επικράτησε του τυπικά γηπεδούχου ΠΑΟ Ρουφ με 1-0. Το γκολ που χάρισε την πρώτη νίκη της σεζόν στους «βυσσινί» (είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 από την Καλλιθέα) πέτυχε στο 45΄ο Παυλίδης με σουτ.

Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» υπέστησαν δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις (είχε προηγηθεί η συντριβή 4-0 στην Ιεράπετρα) αν και προσπάθησαν πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την «Προό» για να φθάσουν στην ισοφάριση, δίχως να τα καταφέρουν.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Πανουργιάς (46’ Φιλιμέγκας), Καμί, Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Βενάρδος, Τασιούλης (46’ Τσάβος), Κονέ (76’ Κυριαζής), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Σμίλτος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αστράς, Καρρίκι, Σινγκ (54’ Νομικός (λ. τ. 72’ Τσακίρης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης, Πίσσας, Παυλίδης (79’ Αγγελόπουλος), Νταβιώτης (79’ Αλεξίου), Γιαννιτσάνης (72’ Γκαργκαλατζίδης), Ευθυμίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα