Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 1-0: Με Φατιόν στην κορυφή

Με εύστοχο πέναλτι του Φατιόν  στο 23' ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 των Χανίων στη Νέα Σμύρνη, παρέμεινε αήττητος και παράλληλα αναρριχήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας

Ένα πέναλτι του Άντιονι Φατιόν στο 23' ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα Σμύρνης ώστε να νικήσει τα Χανιά με 1-0 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (λόγω των διαφωνιών ΠΑΕ-Ερασιτέχνη για τη Ριζούπολη) και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου, φτάνοντας στους δέκα βαθμούς μαζί με την Ηλιούπολη.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση πήρε επαγγελματική νίκη, όπως δήλωσε και ο προπονητής της μετά το ματς, ενώ τα Χανιά προσπάθησε για την ισοφάριση δίχως να τα καταφέρει.

Όπως προσπάθησε να αποκρούσει και το πέναλτι του Φατιόν ο γκολκίπερ των Χανιών Κατσιμήτρος, αλλά η μπάλα έφυγε από τα χέρια του και πήγε στην εστία.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Λούι, Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Μωραΐτης (70′ Εσπάνια), Πατάπης (70′ Κοροβέσης), Ερέρα (57′ Λούσινγκερ), Χαλίμι (57′ Παπαγεωργίου), Σίγκνεβιτς (83′ Τσαμούρης), Φατιόν.

Χανιά: Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα (87′ Χιντζίδης), Γιαμπερέ, Μπάτζιος (41′ λ.τ Γκανσιέρ), Καμαρά, Ναζίμ (76′ Καπνίδης), Μπουτσάκης, Κόλα (46′ Πολίτης), Ελευθεριάδης (46′ Μπανγκουρά), Μάναλης.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)

Κίτρινες: Τσελεπίδης, Εσπάνια – Ιμεραλιλάι, Ρότσα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα