Χανιά: «Να επιστρέψουμε στις νίκες – Σκληρή ομάδα η Ηλιούπολη» (vids)

Δηλώσεις για την αναμέτρηση των Χανίων με την Ηλιούπολη έκαναν ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Νίκος Μαναρώλης και ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας Στέφανος Μαρτσάκης.

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους τα Χανιά για το ματς της Κυριακής (11/12) με την Ηλιούπολη. Δηλώσεις για την εν λόγω αναμέτρηση έκαναν ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Νίκος Μαναρώλης και ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας Στέφανος Μαρτσάκης.

Η ενημέρωση των Χανίων:

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο των Περιβολίων συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον κυριακάτικο (11/12, 14:45) αγώνα με αντίπαλο την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγωνιστικά τελειώματα και επιθετική τακτική. Κανονικά μέρος στην προπόνηση έλαβε μέρος ο Μάριος Ζούνης ο οποίος τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (10/12) με προπόνηση στο Γήπεδο της Μ.Ελιάς, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν δηλώσεις από τον Νίκο Μαναρώλη και τον Στέφανο Μαρτσάκη που αναφέρθηκαν στον αγώνα με την Ηλιούπολη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα