ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕΚ Β' 3-2: Πήραν το «θρίλερ» οι Κρητικοί

Με πρωταγωνιστές τους Βουό (σκόραρε δις) και Αντερέγκεν, η Ιεράπετρα λύγισε 3-2 την ΑΕΚ Β' στο «Βουζουνεράκειο» και επέστρεψε στις νίκες. Δεν έφτασε ο Κοσίδης για τους «κιτρινόμαυρους». 

Επιστροφή στα τρίποντα για τον ΟΦ Ιεράπετρας. Η ομάδα της Κρήτης πήρε το «θρίλερ» απέναντι στην ΑΕΚ Β' με 3-2 στο «Βουζουνεράκειο» και πάτησε ξανά στην πρώτη τετράδα της Super League 2. Νέα ήττα για τους «κιτρινόμαυρους» που έμειναν στους 8 βαθμούς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο ΟΦΙ πήρε προβάδισμα στο 7' με τον Βουό για να ισοφαρίσει στο 41' ο Κοσίδης. Με την έναρξη του β' μέρους, ο στράικερ των γηπεδούχων βρήκε ξανά δίχτυα (53') δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα ο Αντερέγκεν έκανε το 3-1 βάζοντας τις βάσεις για την νίκη της Ιεράπετρας. Η ΑΕΚ Β' μείωσε με τον Κοσίδη στο 77' ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και γυρίζει από την Κρήτη με άδεια χέρια.

Οι συνθέσεις...

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (90+2′ Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (85′ Κόλα), Μούλερ, Αντερέγκεν, Βουό (79′ Μπλανκ Καζάου).

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Χριστοφιλόπουλος (62′ Δημητρίου), Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς (73′ Τρούμπουλος), Γεωργέας (62′ Χατζηκυριάκος), Πάπα (37′ λ.τ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Κοσίδης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα