ΕΠΟ: «Καμπάνα» 12 βαθμών στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Με ποινή αφαίρεσης δώδεκα βαθμών κινδυνεύει η Αναγέννηση Καρδίτσας εφόσον δεν τακτοποιήσει τις οφειλές της. 

Ποινή μείωσης δώδεκα βαθμών θα επιβληθεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας σε περίπτωση δεν τακτοποιήσει τις οφειλές της.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: «-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Πολίτη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 53/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κουτρομάνου κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Πλέγα κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 68/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνα Γκουγκούδη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 70/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Βρεττού κατά της ΠΑΕ Ηρόδοτος. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 52/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του σωματείου «ΑΟ Επισκοπής 2010» κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 81/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Απόστολου Αδαμίδη κατά της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Πετράκη κατά της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα