Τηλυκράτης - Διαγόρας 1-0: «Ανάσα» για τους Λευκαδίτες

Τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών έβαλε ο Τηλυκράτης, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Super League 2.

Oι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43ο λεπτό, όταν έπειτα από προσπάθεια και σουτ του Κόκκορη, ο Μπελεβώνης πήρε το ριμπάουντ και από κοντινή απόσταση νίκησε τον Σηφάκη (1-0).

Στο 54’ λίγο έλειψε να γίνει το 1-1, όταν ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά και ο Ντοναλντόνι απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μανιά σταμάτησε στο δοκάρι του Τζελέπη.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα έμεινε με δέκα στο 85’ λόγω αποβολής του Αρίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Διαγόρας άγγιξε την ισοφάριση στο 95’, όταν ο Ανδρέου απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος, κρατώντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Π.Α.Ε. Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Τζελέπης, Κωστόπουλος, Ζδράβος, Τακίδης, Ανδρέου, Σπανουδάκης (66’ Νιφορόπουλος), Μπούμπας (60’ Τόσκα), Τεγούσης, Μπελεβώνης (80’ Σκιαδάς), Ντοναλντόνι (80’ Γκουντρουμπής), Κόκκορης.

Π.Α.Ε. Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Αρίας, Σταματούλλας, Δημητρίου, Μανωλάκης, Μασούρας (86’ Ροντρίγκες), Τσιαντούλας, Λούκιτς (75’ Φέκκας), Αντεσίνα (66’ Πάρντο), Λεσάι, Μανιάς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - Β’ ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου
Γιούχτας – Ολυμπιακός Β’ 2-2 (53′ Αλεξόπουλος, 59′ Ροβίθης – 4′ Κωστή, 80′ Παπακανέλλος)
Ηλιούπολη – Παναχαϊκή 1-0 (23' 'Αντο)
Κυριακή 5 Νοεμβρίου
Τηλυκράτης – Διαγόρας 1-0 (44' Μπελεβώνης)
Παναθηναϊκός Β’ - Αιγάλεω (15.00)
Ιωνικός - Καλαμάτα (15.00)
Δευτέρα 6 Νοεμβρίου
Καλλιθέα – Χανιά (14.30)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα