Αιολικός - Καμπανιακός 4-2: Έκανε... σεφτέ στην έδρα του

Ο Αιολικός επικράτησε 4-2 του Καμπανιακού, πανηγύρισε για δεύτερη σερί αγωνιστική και πρώτη φέτος στην έδρα του. Τρίτη διαδοχική ήττα για την ομάδα της Χαλάστρας.

Βρίσκει ρυθμό ο Αιολικός, ο οποίος νίκησε 4-2 τον Καμπανιακό εντός έδρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του βόρειο ομίλου της Super League 2.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη σερί επιτυχία για τους νησιώτες και πρώτη στο «σπίτι» τους την τρέχουσα σεζόν, στο ντεμπούτο του Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς.

Ο Καμπανιακός, από την άλλη, γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα και έκτη συνολικά για φέτος, μένοντας στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον Αιολικό που σκαρφάλωσε στην όγδοη με 11.

Το σκορ άνοιξε στο 9 ο Ενομό, με τον Μανούσο να διπλασιάζει τα τέρματα για τον Αιολικό στον Μανούσο. Ο Γιοκούδης μείωσε στο 42’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως οι νησιώτες απάντησαν με δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο μέρος και σφράγισαν τη νίκη τους. Ο Γιοκέ στο 67’ έκανε το 31’ και ο Ενομό με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 69’ έκανε το 4-1. Ο Μανιός στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα