ΑΕΛ: Κάλεσε τον Φρόιντφελντ στο ματς με Λεβαδειακό - Αίτημα για διαιτητές από τη Super League

Τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ κάλεσε η ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό που αιτήθηκε παράλληλα τον ορισμό διαιτητών από τη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υπόψιν Αξιότιμου Κύριου Πίτερ Φρόιντλεντ-Αρχιδιαιτητού Παντός έτερου αρμοδίου προσώπου.

Κατόπιν επιστολής που σας στείλαμε την 19/02/2024 που αφορά, τον αυξημένης σημασίας βαθμολογικής απόψεως, ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ΠΑΕ Λεβαδειακός στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Super League 2 κατηγορίας Ανδρών ποδοσφαίρου για την 24η αγωνιστική περίοδο 2023/24, την Κυριακή (14:00), με την οποία ζητήσαμε τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών της Super League 1, θα ήταν τιμή ο Αρχιδιαιτητής κ. Πίτερ Φρόιντφελντ να παραστεί και παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, καθώς πρόκειται για τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς των δυο πρώτων ομάδων του Α’ ομίλου της Super League 2, αλλά κρίνει και σε μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία του πρωταθλήματος της Super League 2.

Θεωρούμε ότι η παρουσία σας, αλλά και η αξιολόγηση των διαιτητών στο συγκεκριμένο αγώνα θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας για ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα χωρίς την παρέμβαση εξωγενών παραγόντων που διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων, παρά μόνο η αγωνιστική συμπεριφορά, η απόδοση και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των ομάδων, με την παρέμβαση της δικής συνδρομής με τη συμμετοχή αμερόληπτων και αξιόπιστων διαιτητών.

Θα παρακαλούσαμε σε περίπτωση κωλύματος σας να παραστεί άτομο της ΚΕΔ δική σας επιλογής. Είμαστε σε αναμονή θετικής απάντησης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα