Super League 2: Ο Παναθηναϊκός Β' κέρδισε τον Ιωνικό

Ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε στο «Ελ Πάσο» του Ιωνικού (1-0) στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του νότιου ομίλου στη Super League 2. Διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις πέναλτι οι νικαιώτες.  

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Β', καθώς αγωνιζόμενος ως τυπικά γηπεδούχος στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας επικράτησε του Ιωνικού με 1-0. Οι «πράσινοι» πήραν αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι νικαιώτες έμειναν και άλλο πίσω στην προσπάθεια να προλάβουν το τρένο της ανόδου. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σιδεράς 72'. Οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία, καθώς διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν υπέρ τους.

Στοπ στα αρνητικά αποτελέσματα έδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία επικράτησε στο Θεσσαλικό ντέρμπι της Νίκης Βόλου (1-2) και απομακρύνθηικε από την ζώνη υποβιβασμού. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο εμ γκολ που πέτυχαν ο Κονίλιο (8') και ο Βερνάρδος (45'), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Πέττα στο 86'.

Δίχως νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής στον βόρειο όμιλο της Super League 2 στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής. Η Λάρισα και ο Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα ματς λίγων ευκαιριών και έτσι οι Βοιωτοί εξακολουθούν να διατηρούν απόσταση εννιά βαθμών από τους Θεσσαλούς που πάντως έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Η Καλλιθέα αξιοποίησε το γεγονός πως έδωσε το εκτός έδρας ματς με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στην Νέα Σμύρνη (0-3), αλλά και την ισοπαλία των Χανίων με το Αιγάλεω (0-0) και πήρε απόσταση οκτώ βαθμών από το «Σίτι».

Σπουδαίο διπλό πήρε η Παναχαϊκή στην Ρόδο επί του Διαγόρα (1-2) και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή, Αντίθετα, ο Απόλλων Πόντου βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην Γ’ Εθνική έπειτα από την ήττα του στο Πολύκαστρο από τον Μακεδονικό (0-3).

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (24η αγωνιστική)
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου
ΑΕΚ Β’ – Ηρακλής 0-0
Καμπανιακός – Αιολικός 1-0
ΑΕΛ – Λεβαδειακός 0-0
Απόλλων Πόντου – Μακεδονικός 0-3
Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου
Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2
Ρεπό: ΠΑΟΚ Β, Κοζάνη

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (20η αγωνιστική)
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου
Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 1-0

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου
Αιγάλεω - `Χανιά 0-0
Διαγόρας Ρόδου – Παναχαϊκή 1-2
Γιούχτας – Ηλιούπολη 0-1
Τηλυκράτης – Καλλιθέα 0-3
Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου
Παναθηναϊκός Β’ – Ιωνικός 1-0


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα