Super League 2: Σε Νίκαια και Πάτρα τα ματς στον Β' όμιλο, θεσσαλικό ντέρμπι στον Α' όμιλο

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση ξεκινούν τα playoffs και playouts παραμονής στους δύο ομίλους της Super League 2.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Β’ Oμίλου της Super League 2 για την Κυριακή (24/3). Στη Νίκαια ο Iωνικός θέλει να ξεκινήσει την κάλυψη του χάντικαπ των έξι πόντων κερδίζοντας τα Χανιά που, όμως, αν επιβληθούν θα βρεθούν επικεφαλής εν αναμονή της αναμέτρησης της Καλλιθέας.

Πλήρεις οι γηπεδούχοι του Σπανού, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Ταουσιάνη ποντάρουν στην άμυνά τους με παθητικό δύο γκολ στα τελευταία έξι ματς.

Τέλος, στην Πάτρα, το Παναχαϊκή – Γιούχτας μοιάζει με τελικό παραμονής αφού οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην τελευταία θέση. Οι Αχαιοί τρέχουν αήττητο σερί 4 αγώνων (2 ν. – 2 ισοπ.) με τον Γιάννη Τάτση να επιβραβεύεται με επέκταση συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Ανυφαντάκη, που πλέον μπορεί να υπολογίζει και στην φυσική της έδρα, στις Αρχάνες, όπου έπαιξε μόνο ένα ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στερείται τους Ρoβίθη, Γιουσέφ, Γελαδάρη και Κίσσα.

Από τα έξι ματς της Κυριακής (24/3) ξεχωρίζει το δίχως άλλο το θεσσαλικό ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό του Βόλου μεταξύ της τοπικής Νίκης και της ΑΕΛ για τον Α’ Όμιλο. Αναμέτρηση που θα διεξαχθείς χωρίς υποστηρικτές των φιλοξενούμενων, μετά από απόφαση της αστυνομίας (είχε προηγηθεί η άρνηση των γηπεδούχων για χορήγηση εισιτηρίων) προκειμένου να μην επαναληφθούν τα περσινά παρατράγουδα όταν το αντίστοιχο ματς των δύο ομάδων διεκόπη λόγω συμπλοκών αντιμαχόμενων οπαδών.

Η Νίκη δίχως ουσιαστικές ελπίδες για την άνοδο συμμετέχει στα πλέι οφ ως ρυθμιστής, αλλά να… χαριστεί στους «βυσσινί» δεν υπάρχει περίπτωση, λόγω τοπικιστικών διαφορών και της κόντρας που αναζωπυρώθηκε από πέρσι. Προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες. Απόντες Μιράντα και Κρητικός

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Playoffs (1η αγωνιστική)

Κυριακή 24/3 (15.00): Νίκη Βόλου - ΑΕΛ, Μακεδονικός - Λεβαδειακός

Ρεπό: ΑΕΚ Β’

Playouts (1η αγωνιστική)

Κυριακή 24/3 (15.00): Κοζάνη - Αν. Καρδίτσας Αιολικός - Ηρακλής

ΑΝΑΒΟΛΗ: Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β’

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Playoffs (1η αγωνιστική)

Κυριακή 24/3 (15.00): Ιωνικός - Χανιά

Δευτέρα 25/3 (15.00): Ηλιούπολη – Καλλιθέα

Ρεπό: Καλαμάτα

Playouts (1η αγωνιστική)

Κυριακή 24/3 (15.00): Παναχαϊκή – Γιούχτας

ΑΝΑΒΟΛΗ: Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β’, Διαγόρας - Ολυμπιακός Β’


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα