Super League 2: Ηχηρό… μήνυμα από τους πρωτοπόρους

Η Καλλιθέα και ο Λεβαδειακός έδειξαν από την πρεμιέρα των play off της Super League 2 πως θα επιδιώξουν να «καθαρίσουν» όσο πιο γρήγορα με την άνοδο

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε στα πλέι οφ ανόδου της Super League 2 οι πρωτοπόροι θα πρέπει από τώρα να προβάρουν… κοστούμια για την είσοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον νότιο όμιλο, η Καλλιθέα έκανε πάρτι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη, επικρατώντας με 4-0. Από τις καλύτερες εμφανίσεις της περιόδου για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη που πήρε απόσταση πέντε βαθμών από τα Χανιά, ενώ απομένουν εννιά αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.

Αντίστοιχα, στον βόρειο όμιλο, ο Λεβαδειακός πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την Νέα Ευκαρπία, επικρατώντας του Μακεδονικού με 3-1 και με τη σειρά του δείχνει έτοιμος την πιο κατάλληλη στιγμή να πατήσει το γκάζι και να απομακρυνθεί από την Λάρισα, που ακολουθεί σε απόσταση πέντε βαθμών,

Προφανώς υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι την καταληκτική αγωνιστική της 22ας Μαΐου, αλλά οι δύο πρωτοπόροι έστειλαν μήνυμα, στο οποίο καλούνται να… απαντήσουν οι διεκδικητές της ανόδου, πριν φύγει… οριστικά το τρένο της ανόδου.

Α’ΟΜΙΛΟΣ
ΠΛΕΙ ΟΦ (1η αγωνιστική)
Νίκη Βόλου - Λάρισα 1-1
Μακεδονικός - Λεβαδειακός 1-3
Ρεπό: ΑΕΚ Β’

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η-31 Μαρτίου)
ΑΕΚ Β’ - ΑΕΛ
Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου
Ρεπό: Μακεδονικός

Βαθμολογία πλέι οφ (1η αγωνιστική)
Λεβαδειακός 31
ΑΕΛ 26
Νίκη Βόλου 17
ΑΕΚ Β’ 16
Μακεδονικός 16

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΛΕΙ ΟΦ (1η αγωνιστική)
Ιωνικός - Χανιά 5-1
Ηλιούπολη-Καλλιθέα 0-4
Ρεπό: Καλαμάτα

2η αγωνιστική (31 Μαρτίου)
Καλαμάτα - Χανιά
Καλλιθέα - Ιωνικός
Ρεπό: Ηλιούπολη

Βαθμολογία πλέι οφ (1η αγωνιστική)
Καλλιθέα 27
Χανιά 22
Ιωνικός 21
Καλαμάτα 18
Ηλιούπολη 18


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα