Super League 2: Ο Διαγόρας Ρόδου νίκησε τον Ολυμπιακό Β’, ισοπαλία στο Αιγάλεω

Ο Διαγόρας Ρόδου νίκησε τον Ολυμπιακό Β’ (1-0), ενώ το Αιγάλεω αναδείχθηκε ισόπαλο με τον Παναθηναϊκό Β’ (0-0) στα πλέι άoυτ της Super League 2

Διευθετήθηκαν οι τελευταίες εκκρεμότητες που υπήρχαν από την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ στον νότιο όμιλο της Super League 2. Τότε που είχαν αναβληθεί τα ματς των ομάδων Β’, λόγω της συμμετοχής πολλών παικτών στις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες.

Την Τετάρτη (11/4) έγιναν οι αναμετρήσεις του Αιγάλεω με τον Παναθηναϊκό Β’ (0-0) και του Διαγόρα Ρόδου με τον Ολυμπιακό Β’ (1-0) και έτσι συμπληρώθηκε το παζλ μέχρι και την 4η αγωνιστική στον νότιο όμιλο.

Μεγάλοι κερδισμένοι φυσικά οι γηπεδούχοι και κυρίως ο Διαγόρας, που επικράτησε στο φινάλε του Ολυμπιακού B’ με γκολ που πέτυχε ο Λούκιτς στο 90' και έτσι ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα παραμένει εγκλωβισμένη στη ζώνη υποβιβασμού.

Οι πειραιώτες έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Μαχαίρα από την Αθήνα , καθώς στο 80' ακύρωσε γκολ που πέτυχε ο Κουτσίδης με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Σαπουντζή. Για ποιο λόγο ακυρώθηκε και δόθηκε επανάληψη του κόρνερ; Παρότι τόσο ο διαιτητής, όσο και ο βοηθός έφυγαν προς τη σέντρα, οι παίκτες του Διαγόρα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι, ότι ακούστηκε σφύριγμα τη στιγμή που η μπάλα ήταν στον αέρα. Για αυτό το λόγο λοιπόν ο Μαχαίρας έδωσε εντολή να επαναληφθεί η εκτέλεση του κόρνερ!

Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη σταθερά και το Αιγάλεω, που αρκέστηκε μεν στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό Β’, αλλά ακολουθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ενώ αντίθετα οι πράσινοι παραμένουν στις θέσεις που οδηγούν στην Γ' Εθνική παρέα με την Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό Β’.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Βαθμολογία πλέι άουτ (4η αγωνιστική)
Διαγόρας 22
Αιγάλεω 21
Γιούχτας 17
Ολυμπιακός Β’ 15
Παναχαϊκή 15
Παναθηναϊκός Β’ 15


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα