Ευγενίου: «Η παρουσία μου στον Ηρακλή δεν μπορεί να συνεχιστεί»

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, για το μέλλον του στο σύλλογο. Αναλυτικότερα, αναφέρει:

«Την 31.03.2024 με την ιδιότητά μου του μετόχου της "ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ" συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ, κύριο Μάκη Κυριζίδη και δύο μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου. Παρόντες ήταν ο πρώην Υπουργός, Θεόδωρος Καράογλου, ο νομικός μου σύμβουλος, Ιωάννης Ανύσιος και οι κύριοι Γρηγόρης Φανάρας και Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης. Κατά τη συνάντηση αυτή, επανέλαβα για μία ακόμη φορά τους λόγους για τους οποίους εδώ και πολύ καιρό έχω θέσει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών στη διάθεση του Γ.Σ.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η σχέση μου με το Σύλλογο ήταν αποκλειστικά αυτή του μετόχου που ήθελε απλά το καλό του "ΗΡΑΚΛΗ" και ποτέ δεν απέκτησα την ιδιότητα του Προέδρου. Η προσφορά μου στον "ΗΡΑΚΛΗ" από την πλειονότητα κρίνεται ανεκτίμητη, αλλά δυστυχώς, από ορισμένους λίγους, η μη ανεύρεση επενδυτή αποδίδεται ως μομφή προς το πρόσωπό μου.

Έχω εξηγήσει προ πολλού στον κόσμο του "ΗΡΑΚΛΗ" ότι εγώ έχω δώσει το δικαίωμα στον Γ.Σ να προβεί στην πώληση των μετοχών. Η παρουσία μου ως μετόχου στα θέματα που αφορούν την "ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ" δεν μπορεί να συνεχιστεί, λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων και συνεπώς δε μπορεί να υπάρξει καμία παρουσία μου στο Σύλλογο.

Είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με όλους για την ομαλή μετοχική διαδοχή μου. Άλλωστε, τις προθέσεις μου τις έχω δείξει με πολλαπλές δημόσιες δεσμεύσεις μου, αλλά και με πράξεις. Το ίδιο αναμένω να κάνουν εμπράκτως και όλοι εκείνοι που δηλώνουν, σε όλους τους τόνους, ότι αγωνιούν για το μέλλον του "ΗΡΑΚΛΗ". Δεν πρόκειται όμως να υποκύψω σε τελεσίγραφα και σε επικοινωνιακά τεχνάσματα. Ο "ΗΡΑΚΛΗΣ" έχει ανάγκη από σύμπνοια και συνεργασίες κι όχι από "παιχνίδια εξουσίας".

Παρά το γεγονός ότι η συνάντησή μου πραγματοποιήθηκε πριν 20 μέρες, αποφάσισα να βγάλω αυτή την ανακοίνωση τη δεδομένη στιγμή και όχι τις προηγούμενες ημέρες, αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των αγώνων που έδινε η ομάδα μας, οι οποίοι ευτυχώς στέφθηκαν με επιτυχία. Στόχος μου ήταν να υπάρχει ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι να φέρω αναστάτωση και περαιτέρω προβλήματα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα