Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε τον Θεσπρωτό (3-1)

Βελτιωμένος ο ΠΑΣ Γιάννινα σε σύγκριση με προηγούμενα φιλικά ματς, επικράτησε στους «Ζωσιμάδες», του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας, με 3-1

Ανεβασμένος ο ΠΑΣ Γιάννινα σε σχέση με προηγούμενα φιλικά, κέρδισε άνετα 3-1 τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, σε παιχνίδι στο στάδιο «Ζωσιμάδες», παρουσία περίπου 300 θεατών. Στο 22’ σε εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Θεσπρωτού και στην επαναφορά ο Σιόντης με πλασέ την έσπρωξε στα δίχτυα (1-0).
Στο 25’ λάθη αμυντικών του Θεσπρωτού εκμεταλλεύτηκε ο Παμλίδης που πλάσαρε τον Κωνσταντάκο κάνοντας το 2-0. Στο 44’ σε κάθετη μπαλιά του Ξύδα, ο Παμλίδης βγήκε στον κενό χώρο και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 61’ σε μία από τις λίγες επιθέσεις των φιλοξενουμένων, ο Ραμίρεζ με κοντινό σουτ μείωσε το σκορ σε 3-1.
Καλή η διαιτησία του Νέου (Ηπείρου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννίκογλου (59’ Περιστερίδης), Σιόντης (46’ Ζώγκος), Σκόνδρας (46’ Πανουργιάς), Αποστολόπουλος (46’ Οικονομόπουλος – 86’ Λιάσος), Κάστρο (46’ Ράντοβατς), Πίτου Γκαρσία (46’ Νάουμετς), Μπουκουβάλας (46’ Πήλιος – 71’ Γροσδάνης), Νικολιάς (46’ Καρτάλης), Παμλίδης (46’ Λεό), Ξύδας (46’ Κριζμάν), Ζιούλης (46’ Παντελάκης – 71’ Γώγος).
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ευάγγελος, Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Χατζηβασιλάκης, Ευθυμίου, Μπίκας, Κωνσταντίνου Βασίλειος, Γώγος, Κόλλας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μάουρο, Κριστιάν Ραμίρεζ, Κινάλης, Ντοματάς, Γκέκας, Ντόνης, Κωνσταντακόπουλος, Κατσέλης, Λώλος, Καρβούνης, Δημητρούλιας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα