Παναχαϊκή: Ξεκίνησαν αποχή οι παίκτες!

Αποφασισμένοι να απέχουν από τις προπονήσεις έως ότου λάβουν τα δεδουλευμένα τους είναι οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, οι οποίοι την Τετάρτη (12/2) δεν πήγαν στο γήπεδο για την καθιερωμένη εκγύμναση.

Σε επαφές με τον Γιώργο Μπάρλο βρίσκεται ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Διονύσης Καλογερόπουλος, σε μια προσπάθεια να βρεθεί διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά του ιστορικού σωματείου.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη στην υπόθεση, με κάποιες πληροφορίες μάλιστα να κάνουν λόγο για διαφαινόμενο «ναυάγιο», κάτι που αν ισχύσει, θέτει εν αμφιβόλω την καταβολή των δεδουλευμένων στους παίκτες της Παναχαϊκής.

Γι' αυτό ακριβώς οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν αποχή από τις προπονήσεις την Τετάρτη (12/2), κάτι που είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι να λάβουν έστω διαβεβαιώσεις για τα χρήματα που τους οφείλονται.

Στο γήπεδο την Τετάρτη βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και σεβάστηκε απόλυτα την απόφασή τους, ευελπιστώντας να βρεθεί σύντομα λύση στο «φλέγον» οικονομικό ζήτημα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα