Λεβαδειακός: Αφαίρεση τριών βαθμών εάν δεν πληρωθεί ο Αντιλέχου

Διορία τριών εργάσιμων ημερών έχει η ΠΑΕ Λεβαδειακός για πληρώσει τον Μοΐζ Αντιλέχου. Εάν αυτό δεν συμβεί θα αφαιρεθούν από την ομάδα της Βοιωτίας, τρεις βαθμοί.

Ο Μοΐζ Αντιλέχου «απειλεί» τον Λεβαδειακό με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα. Όπως έγινε γνωστό σήμερα (14/2), το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών που είχε επιβληθεί στους Βοιωτούς για την υπόθεση.

Η «πράσινη» ΠΑΕ έχει διορία τριών εργάσιμων ημερών για να πληρώσει τον παίκτη, έτσι ώστε να μην αφαιρεθούν βαθμοί από τους Βοιωτούς!

Η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε την εξής απόφαση.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 173/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Adilehou Moise Wifrid, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 111/2019 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα