Ο Σίστο, ο Όσκαρ Γκαρθία και ο Ολυμπιακός

Ο Πιόνε Σίστο, που βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, δεν υπολογίζεται από τον Όσκαρ Γκαρθία στη Θέλτα και ετοιμάζεται να φύγει από το Βίγκο.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει εδώ και δύο μήνες στην αγορά για έναν εξτρέμ που θα μοιάζει στο στυλ του Ποντένσε. Δεν βρίσκονται βέβαια και τόσο εύκολα... Ποντένσε στην αγορά και ειδικά με τις συνθήκες που ήρθε στην Ελλάδα ο Πορτογάλος εξτρέμ (χάρη στη γνωριμία του Μαρινάκη με τον Μέντες), αλλά στο λιμάνι έχουν βάλει πολλές περιπτώσεις στο τραπέζι και αναλόγως θα πράξουν. Πάντως, δεν φαίνεται ότι θα πάρουν βιαστικές αποφάσεις.

Ένας εξ αυτών είναι ο Πιόνε Σίστο. Ο 25χρονος πολιτογραφημένος Δανός, που έκανε θραύση στη Μίντιλαντ και πήρε μεταγραφή στη Θέλτα το καλοκαίρι του 2016 έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, παρακολουθείται από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Σίστο έχει συμβόλαιο με τη Θέλτα έως το καλοκαίρι του 2021 και ο Όσκαρ Γκαρθία, που είναι προπονητής στην ομάδα του Βίγκο, έχει δείξει ότι δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια. Στα τελευταία ματς μάλιστα τον είχε εκτός αποστολής, ενώ και στο σαββατιάτικο (4/7) κόντρα στην Μπέτις για την Primera Division, παρότι έχει λειψανδρία στους εξτρέμ, το πιθανότερο είναι να μη δώσει την ευκαιρία στον Σίστο να αγωνιστεί.

Όπως και να ‘χει, ο Δανός θα αποχωρήσει από τη Θέλτα, καθώς η ομάδα του Βίγκο δεν έχει κανένα λόγο να τον χάσει ως ελεύθερο του χρόνου το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναλόγως θα πράξει. Πάντως, δεν είναι ο Σίστο ο μοναδικός που τσεκάρει και αρέσει...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα