Σοβαρό το ενδιαφέρον της Ρεν για Σισέ

Υπαρκτό και σοβαρό το ενδιαφέρον της Ρεν για τον Παπέ Σισέ, ο οποίος κοστολογείται με ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Την Παρασκευή (3/7) η εφημερίδα «LEquipe» αποκάλυψε ότι ο Παπέ Σισέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεν, καθώς βλέπει στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνάς της για την επόμενη σεζόν.

Το ρεπορτάζ είναι 100% έγκυρο. Πράγματι, ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Φλοριάν Μορίς έχει ξεχωρίσει τον Σενεγαλέζο στόπερ από άλλους κεντρικούς αμυντικούς που έχει «τσεκάρει» το τελευταίο διάστημα. Η «L’ Equipe» έγραφε ότι ο Σισέ γοήτευσε τους Γάλλους στο ματς με την Άρσεναλ στο «Emirates».

Η πραγματικότητα είναι ότι η Ρεν παρακολουθεί τον Σισέ (όπως και τον Καμαρά) πάνω από έναν χρόνο και απλώς στο παιχνίδι του Λονδίνου με τους «κανονιέρηδες» πήραν την απόφαση ότι αξίζουν να ασχοληθούν μαζί του.

Με πόσα χρήματα εκτιμάται ότι μπορεί να επιτευχθεί το «deal»; Οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός ζητάει 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά εκτιμούν ότι μπορούν να ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις του. Λίγο πάνω δηλαδή από τα 10…


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα