«Συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ για Γκασπάρ»

Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ για την αγορά του Μπρούνο Γκασπάρ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε με τη μορφή του δανεισμού τον Μπρούνο Γκασπάρ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στη συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο ομάδες είχε μπει οψιόν αγοράς ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός έχει αρχίσει να μπαίνει στο ροτέισον, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι αρκετά ευχαριστημένος με την εικόνα του. Ο 49χρονος κόουτς και πέρσι είχε ζητήσει τον Γκασπάρ και φέτος είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα του Πειραιά.

Η «A Bola» φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα του Μπρούνο Γκασπάρ. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ολυμπιακός και η Σπόρτινγκ είναι σε συζητήσεις για να μείνει ο παίκτης στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Ίβηρες στέκονται στις συζητήσεις των δύο πλευρών μέσω των οποίων ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της Σπόρτινγκ.

Ο Γκασπάρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους. Παρά το γεγονός ότι έπαιξε ως αριστερός μπακ, ο 27χρονος άσος είχε αρκετά καλή εικόνα και ήταν αξιοπρεπής, ενώ γενικά σε κάθε παιχνίδι που έχει χρησιμοποιηθεί δείχνει στον Μαρτίνς ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα