Στον τελικό του πρωταθλήματος η Κ15 του Ολυμπιακού

Η κ15 του Ολυμπιακού νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα του Άρη και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος εκεί που θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Ατρόμητο.

Η Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 2-0 της αντίστοιχης του Άρη στον ημιτελικό που έγινε στο εθνικό στάδιο των Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα της Θεσσαλονίκης στο 35' με τον Μαυρόπουλο και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 80+5 ο Αρσενίδης.

Την Παρασκευή στις 19:00 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Σε αυτόν η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο που νωρίτερα είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ. Οι Περιστεριώτες είχαν προκριθεί εις βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι.

Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή από το πρώτο ημίχρονο και άγγιξε το γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο με το πλασέ του Μοίρα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Έξαρχος πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο και στο 36' ο Μαυρόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες με τον Δρόσο που αστόχησε με κεφαλιά και τον Μοίρα που στο 68' άγγιξε το γκολ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο ο Αρσενίδης σκόραρε για τους Πειραιώτες και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Έξαρχος, Νίνος, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης, Γατόπουλος (58’ Αρσενίδης), Ρούτσι (70’ Αθανασίου), Μοίρας, Μαυρόπουλος, Βλέτσας (58’ Δρόσος).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα